Cum comand?

Comanda pe site.

Comanda de pe versiunea Desktop/Pc.

1. Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături
Selectează categoria de produs din meniul principal

Vizualizează și selectează produsul care te interesează.

Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături dând click pe butonul ADĂUGĂ ÎN COŞ.

Imediat dupa apasarea butonuli „Adauga in cos” iti va aparea un chenar cu doua optiuni „vezi cos” (Unde poti vedea produsele selectate de tine si schimba cantitatea) si „finalizare comanda” (Pasul unde completezi datele de livrare si alegi metoda de plata). Daca doresti sa continui cumparaturile apasa butonul x din coltul dreapta sus.

Comanda de pe versiunea Telefon/Mobile.

1. Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături
Selectează categoria de produs din meniul principal

Vizualizează și selectează produsul care te interesează.

Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături dând click pe butonul de jos ADĂUGĂ ÎN COŞ. Tot jos iti va aparea un buton cu „vezi cosul” (Unde poti vedea produsele selectate de tine si schimba cantitatea). Dupa ce te-ai asigurat ca produsele din cos sunt cele dorite de tine apasa butonul de jos „Continua cu finalizarea comenzii” (Pasul unde completezi datele de livrare si alegi metoda de plata). In cazul in care doresti sa continui cumparaturile ignora acesti pasi si selecteaza un alt produs din meniul principal.

2. Finalizează comanda
Dacă doreşti să finalizezi comanda accesează FINALIZARE COMANDA.

Realizarea cupărăturilor din magazinul online eClean.ro este permisă clienţilor care au deja un cont de utilizator pe site-ul magazinului nostru sau celor care vor sa plaseze o comanda fara crearea unui cont.

Completează toate datele corespunzătoare informaţiilor de LIVRARE, FACTURARE, TRANSPORT şi PLATĂ.

La final trebuie doar să CONFIRMI COMANDA, dupa care vei primi un email de confirmare la adresa înscrisă, cu toate detaliile comenzii tale.

Atentie! In cazul in care nu primesti e-mail, comanda nu a ajuns la noi. Poti relua pasii sau poti comanda telefonic, apeland unul dintre numerele afisate la sectiunea Contact!

Important! Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta Termenii si conditiile de utilizare, aceasta avand valoarea unui contract valabil incheiat.

Prin acord, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.eclean.ro care este proprietatea S.C. GUZ BEAUTY IMPEX S.R.L

Comanda telefonica.

Daca nu aveţi acces la internet şi doriţi să lansaţi o comandă, fără a vă înregistra;
Câteodată este dificil să alegeţi un singur produs din gama noastră variată – nu stiţi ce produs să selectaţi? Noi suntem aici pentru a vă asista.
Doriţi să modificaţi comanda? – de exemplu, să schimbaţi adresa de livrare, sa alegeţi alt produs, alte informaţii importante care doriţi să le comunicaţi.
Nu găsiţi răspuns pe site la întrebarile dumneavoastră în legatură cu serviciile eClean.ro .
Personalul nostru calificat este gata sa vă ajute cu orice problemă sau întrebare, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.

Comanda telefonica/Intrebari: 0762 615 627

De asemenea puteţi trimite întrebările sau observaţiile dumneavoastră la adresa info@eClean.ro.

Comanda pe Facebook messenger sau WhatsApp.

Comanda/Intrebari pe facebook messenger cautand pagia noastra oficiala eClean.ro.

Comanda/Intrebari prin WhatsApp la numarul 0762 615 627.

Avantajele înregistrării pe site-ul nostru

Înregistraţi-vă acum! Aveţi nevoie numai de câteva minute pentru a completa formularul, obţinând astfel diferite beneficii, pe care le puteţi pierde în momentul în care lansaţi comanda telefonic. Care sunt acestea?

Puteţi primi informaţii prin e-mail despre reducerile şi promoţiile lansate.
Numai clienţii înregistraţi pot beneficia de reduceri şi vouchere(cupoane de reducere), pe care le puteţi găsi în reviste, ziare, internet sau radio.
Completând aceste detalii, puteţi economisi şi profita la maxim de ofertele eClean.ro!
Puteţi începe inregistrarea aici.

Livrarea prin Curier Rapid specializat

  • Comenzile realizate si confirmate pana la ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore.
  • Comenzile realizate si confirmate dupa ora 16:00 sunt expediate in ziua urmatoare si ajung la destinatie in aproximativ 24 ore.
  • Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client.
  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
  • Firma de curierat rapid agreata de eclean.ro este Sameday Curier.

Pretul transportului:

Transportul este in functie de greutatea coletului si poate incepe de la 12.50 lei pentru cantitati mici si respectiv 30 lei pentru cantitati mari, cu T.V.A. inclus, fara taxe pentru km suplimentari.
Transport gratuit – pentru comenzi de minimum 300 lei

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazniul eclean.ro.